Retur och reklamation

www.dojjan.nu följer alltid Konsumentköplagen gällande retur och reklamationer:

Retur:

Skulle du av någon anledning inte vara nöjd med produkten har du 14 dagar på dig att returnera den. Varan måste vara oanvänd och i sin originalförpackning. När varan är kontrollerad och godkänd skickar vi en ny produkt eller gör en återbetalning, allt enligt dina önskemål. Returfrakten betalas av kunden.

Kontakta oss alltid på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. innan du skickar tillbaka några varor. Detta för att undvika missförstånd. Produkter som skickas tillbaka utan att ni meddelat via e-post hämtas ej ut. Paket skickat mot postförskott hämtas ej heller ut.

Vad betyder det att vara måste vara oanvänd?

När man köper ett par skor, oavsett om det är i en fysisk butik eller på internet, så måste man kunna prova skorna. För att returrätten ska gälla sker provning inomhus på ett rent och torrt golv. Man provar sittandes men man kan också gå ett par korta steg för att prova så att skorna har en bra passform. Returrätten gäller inte om du provar skorna utomhus så att skorna blir smutsiga (eller provar dem inomhus på smutsigt golv). Returrätten gäller inte om använder skorna under en kort tid och sedan märker att de t ex är fel i storlek, fel färg eller att de har gett dig skavsår.

Reklamationer:

Vi väljer alltid bästa möjliga material i våra skor. Vi har lång erfarenhet av tillverkning, vi tillverkar allting själva eller har väldigt god kontroll på tillverkningen av våra produkter. Trots detta uppstår det ibland fel på våra varor. Om du inte är nöjd med dina skor ber vi dig kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Returadress:

Qualis AB

Gränsvägen 19

311 42 Falkenberg

Telefon:

070 - 66 88 599